Hvordan startet hyggi?

Jeg heter Gemma, er mor til to gutter og grunnleggeren av Hyggi. Etter jeg fikk min første sønn, Oliver, tilbrakte jeg utallige timer av lek på et harst tregulv med en puslespillmatte i tynt skum, som ikke var behagelig for noen av oss.

Frustrasjon blir til en idé

Jeg ble frustrert over alt smusset som samlet seg i matterillene, og Oliver trakk den ofte fra hverandre like fort som jeg kunne sette den sammen igjen. I stedet begynte jeg å bruke den tykke pilatesmatten til min andre sønn, Hugo, og det var absolutt mer behagelig, men ga oss ikke like mye plass til å leke.

En lekematte blir midtpunktet i stuen

Det var disse frustrasjonene som ga meg ideen til Hyggi. Jeg ville ha en stor lekematte som var litt mer som et teppe. En som kunne være midtpunktet i stuen vår, samtidig som den ga en komfortabel og støttende overflate som vi kunne leke på. Selv om guttene mine er sentrum i min verden, trenger jeg ikke primærfarger som sentrum av stuen min!

Et trygt sted å leke

Nå har vi alle et sted vi kan legge oss ned på gulvet og leke sammen som familie – uten å måtte bekymre oss for at det er skittent der, eller være stive og støle når vi reiser oss igjen. Guttene mine er trygge og støttes på matten, og den er lett å holde ren for meg. På slutten av dagen kan jeg sitte og se på den stilige matten som passer fint inn i stuen vår, og drikke en kopp varm te eller kanskje heller et glass vin før det hele begynner på ny igjen neste dag.

Få mer plass til lek

Hvis du savner mer plass å leke på, men samtidig vil beholde din egen stil i hjemmet ditt, kan våre produkter passe inn hjemmet hos deg.

Se mer her